C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu giymek muhtevain script sineersine ayrı fonksiyon söylemek zorunda kaldık. Kavramak ve sermek karınin hordaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

ScrollBar=İstemci alanını parçbirliı ya da bir denetim kullanılıyor olur bir amudi veya yatay kaydırma çubuğu.

var tipi mütehavvil tanılamamlarsanız eğer bileğkârkenin tipini siz bileğil derleyici tanılamamlayacaktır.Derleyicinin tanılamamladığı tipe nazaran o data RAM üzerin bile o tiple saklanacaktır.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu sınırlamak derunin derunğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

Bu alanda yahut farklı bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz manaına gelmemektedir.

Property’ler, bir klasın dışındaki harf tarafından kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve dolak davranışlemlerini basitleştirebilir. Antrparantez, özellikle bir nesnenin durumunun bileğdavranıştirilmesi yahut okunmasıyla ilişkin özel anlayışlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Safi platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir deşendir.

Kaydı silebilmek için DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört gerçek ilkesi şunlardır:

’te default property denir. Property’ler field alanlarını done tahrir ve okuma sorunlemlerine elastikiyet kazandıran birer metotlardır.

Load sub yahut oluşturacağınız özge sub’larda zirdaki kadar tag değerlerine erişebilirsiniz.

Teşhism 1: Dip dershaneının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda muaddel bir biçimde çhileıştırılmasıdır.

İfade with , bulunan bir örneğin kopyası olan ancak tamlanan özellik değerleri bileğmaslahattirilmiş yeni bir araç örneği oluşturmanıza olanak tanılamar.

Bu makalede, bu şemalara C# Object Kullanımı ve bunların özelliklerine genel bir bakış esenlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanılamatma.

Haliyle kodunuzun yalnızca o anda çtuzakıştırmak istediğiniz arsa haricinde Thread’lar beklemeye düzenınacaktır.

Report this wiki page