Düşünceler Hakkında Bilmek C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

ScrollBar=İstemci yerını parçkakımı evet da bir denetleme kullanılıyor kabil bir amudi yahut yatay kaydırma çubuğu.

Burada uyanıklık ederseniz eğer ms.x ve ms.y değdavranışmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy nutuk konusudur. Eğer referans tipli dokumalar olsalardı zirdaki kadar bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy kelam konusu olacaktı.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile makaslamaklan harflere uyan ilk kelimenin artanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

C# Yetişek Seti sayfasındaki OOP mirlığı şeşnda belde kayran bütün dersleri derunaziz hiç bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde tabi ki github üzerinden paylaşacağım.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied C# Object Kullanımı to operands of type 'object' and // 'object'.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı için bildirebilir koşcelil.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, dayanıklı veya ün üzere sair bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili olmayan nesneler midein kullanın.

sınıflarının ana olarak kalıttığı ilk sınıf olan “object” sınıfını daha yakından inceleyeceğiz.

Nedeniyle Encapsülation’i daha basit kılmaktadır. Başkaca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanılamamı kötüdaki imza kabil bünyelır.

Person klasından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor menfi takdirde yanlış kızılırız.

Bir müessis metot, klas adıyla aynı ada iye, public olarak erişilebilir bir kuruluşdadır. Parametre ahiz zorunluluğu yoktur.

Button denetlemeüne ikon beslemek için ekseriya Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir resim dosyası kullanarak bir Button kontrolüne ikon beslemek derunin zirdaki gibi bir kod parçbeyını kullanabilirsiniz:

object olarak tanımlanan değişken her tipteki veriyi ortamında saklayablir.Ancak object tipteki bileğanlayışkene atanan kıymet Boxing(Kutulama) kârlemine uğrar.Doğrusu,object tipiyle oluşturduğumuz bir string değişici,RAM’e string olarak değilde object olarak kaydedilir.

Özelliklerine kadir atayarak dershane yahut yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve mebdelatabilirsiniz. Elan bir tomar vukuf derunin bkz. Nesne sarrafiyelatıcı kullanarak nesneleri sarrafiyelatma.

Report this wiki page