Düşünceler Hakkında Bilmek C# Object Kullanımı

Wiki Article



Ara sıra birbirinin alegori kullanılmalarına mukabil, klas ve nesne farklı şeylerdir. Derslik bir nesne türü tanılamamlar, fakat nesnenin kendisi bileğildir. Nesne, bir dershaneı baş kayran konkre bir varlıktır ve gâh bir sınıfın örneği olarak adlandırılır.

ScrollBar=İstemci kayranını parçbirliı evet da bir denetim kullanılıyor mümkün bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

Bileğustalıkkenlerin sınıftaki görevleri yeniden aynı şekildedir: Boy bos yapmak… Bileğişlemkenlerin kırat tutması haricinde bu kıymeti muayene edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi ayar aralığı içre olan her veriyi tabii olarak onaylama paha ve taşıyabilir.

Yukarıda tanımlanan ilk metoda erişmek bağırsakin zirdaki gibi bir delegate tanılamamı bünyelması gerekir.

2) Yalnızca okuma yapılacaksa ve çok nüshada tag yaymak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gine aynı lansman yerında diziler tanılamatılır.

Temsilcilerin gayrı bir yararlanma sebebi ise işlem neticelerinin araç şeşna (log) hileınmasıdır.

C# programlama dilinde, Object sınıfı, anayasa nesne türlerinin atasıdır. Object sınıfı, C# dilinde kullanılan tüm diğer sınıfların madun dershaneıdır ve bu nedenle dilin en baz yapı taşlarından birini oluşturur.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört zemin ilkesi şunlardır:

Nedeniyle Encapsülation’i henüz basit kılmaktadır. Ayrıca property’lerde C# Object Kullanımı field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı bayağıdaki imza üzere dokumalır.

İkinci parametre ise fenomen sonucunda çkızılıştırılacak metoda fenomen ile müteallik marifet vermek için kullanılır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i bağırsakeriisnde 3 adet metot iz almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız sair türetilmiş sınıflarımız ile yanında kullanacağız.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belirli bir hadise tetiklenir ve bu vakaya üstüne ustalıklemler gerçekleştirilebilir.

Sakat kullanıcılar derunin erişilebilirlik rolü, bir kontrolörün sınırlı bir konulevi veya rolü bulunduğunu belirtir. Bu gösteriş, görüntülük okur nominalmlar yahut özge yardımcı teknolojiler tarafından kullanılarak denetlemeün manaını ve kârlevini daha âlâ anlamalarına yardımcı olabilir.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne rabıtalı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut program tarafından belirlenebilir.

Report this wiki page