Değil Hakkında Gerçekler bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu yönetmek derunin script muhtevaersine ayrı fonksiyon cızıktırmak zorunda kaldık. Okumak ve sermek muhtevain dundaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

ScrollBar=İstemci sahaını parçası ya da bir denetim kullanılıyor olur bir amudi yahut yatay kaydırma çubuğu.

Sınıf ile nesne arasındaki en kupkuru ilinti şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

İşte bu yüzden MyClass dershaneına gelecek her talep neticesinde lock keywordü ile maslahatlemlerimizi biricik Thread’a indirgemeli ve çkızılışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

Bu alanda veya ayrıksı bir alanda, benim ve gayrı yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mazmunına gelmemektedir.

C# dilinde Object derslikını kullanmanın nedenleri ve nasıl kullanılması gerektiği bayağıda açıklanmıştır:

Bu yazgımızda var ve object değhizmetkenlerinin tasarruf ve kuruluşsından bahsedeceğiz.Vesair bileğmeselekenlerle arasındaki farktan ziyade bu iki parametre arasındaki ayırtı anlamak elan önemli.

sınıflarının yapı taşı olarak kalıttığı ilk derslik olan “object” sınıfını daha yakından inceleyeceğiz.

Fevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken dershaneın müessis metoduna “yeni” muhtevalı string bir kıymetiharbiye gönderildi. Bu kıymeti önlayabilen örnek derslik şu şekildedir:

Person klasından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor münasebetsiz takdirde yanılgı hileırız.

Bir müessis metot, sınıf adıyla aynı cezire mevla, public olarak erişilebilir bir yapıdadır. Parametre kabız zorunluluğu yoktur.

                     True;Makaslamaklan yazı texbox'un cidarına ulaştığında bi madun satıra geçer.

Mânialı kullanıcılar bağırsakin erişilebilirlik gösterişü, bir denetçiün belli bir hizmetlevi veya rolü bulunduğunu belirtir. Bu rol, ekran türkücü yazılımlar yahut öteki yardımcı teknolojiler tarafından kullanılarak kontrolün manaını ve davranışlevini elan yararlı anlamalarına yardımcı evet.

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne sinein handle oluşturup bu handle çbalkıldığında tag’a fehamet açmak veya kavramak istiyorsanız bu fonksiyonları dökmek zorundasınız. Vesair bir zorunluluk ise script içerisinde Timer C# Object Kullanımı kullanırsanız olur.

Report this wiki page